У звільненого з полону Михайла Діанова не зрослася рука і бракує 4 сантиметри кістки

25604 0
За час полону поранена рука Героя неправильно зрослася.
Михайло Діанов на «Азовсталі» / Фото: Дмитро Козацький

Михайло Діанов на «Азовсталі» / Фото: Дмитро Козацький

У морпіха й захисника «Азовсталі» Михайла Діанова, який чотири місяці провів у російському полоні, не зрослася рука і бракує чотири сантиметри кістки. Про це повідомила Віолетта Кіртока.

Читайте також: Де та як проживатимуть звільнені з полону командири «Азова»

Захисник «Азовсталі», боєць 36-ї бригади морської піхоти Михайло Діанов потрапив до російського полону з пораненою рукою. У полоні він пробув із травня до 21 вересня. За цей час поранена рука неправильно зрослася, тепер військовий потребує відновлення, а також допомоги.

Михайло Діанов після звільнення з полону

Сам Михайло Діанов написав у соцмережах, що наразі вирішують питання щодо його повного відновлення після поранень. Йому потрібно зробити декілька операцій, а потім захисника чекає фізіотерапія.

Як допомогти: 

  • номер картки сестри Михайла Альони Лаврушко: 5167 9856 6097 0773;
  • або через номер рахунку: 26203693506959, ПриватБанк (Лаврушко Альона Олександрівна, сестра Михайла);
  • або через IBAN: UA093052990000026203693506959.

 

Михайло Діанов

Нагадаємо, що 21 вересня увечері Україна повернула з російського полону 215 людей, серед яких було 124 офіцери. Зокрема, звільнили 108 бійців полку «Азов» та інших формувань Національної гвардії України, а також військовослужбовців Сухопутних і Військово-Морських сил, територіальної оборони ЗСУ, Державної прикордонної служби, Національної поліції, працівників СБУ, Держспецслужби транспорту, Державної митної служби.

Читайте також: «Мамо, хто, як не я?». Історія азовця «Калини» з Львівщини, якого звільнили з полону

Серед звільнених також – командир полку «Азов», Герой України Денис Прокопенко («Редіс»), Сергій Волинський («Волина»), виконувач обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти, Святослав Паламар («Калина»), Олег Хоменко («Азов»), Денис Шлега з Нацгвардії України. Звільнені й захисниці Мар’яна МамоноваЯна Шумовецька та Анастасія Черненька, які потрапили в полон, перебуваючи при надії. 

Софія Шавранська

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!