Учасники АТО можуть безкоштовно ходити на матчі львівських «Карпат»

2975 0
Кожен учасник бойових дій із зони АТО відтепер зможе безкоштовно відвідувати домашні матчі львівських «Карпат» на стадіоні «Україна». На вході до арени воякам достатньо буде продемонструвати охороні своє посвідчення встановленого зразка. Для учасників АТО буде виділено один із секторів стадіону.
фото: vidido.ua, typical.if.ua, fckarpaty.com.ua, www.depo.ua

фото: vidido.ua, typical.if.ua, fckarpaty.com.ua, www.depo.ua

Про це інформує офіційний сайт ФК «Карпати» Львів. До цієї ініціативи футбольний клуб підштовхнуло звернення ГО «Асоціація учасників Антитерористичної операції Львівщини». Тож уже на матчі проти одеського «Чорноморця», що відбудеться у суботу, 8 серпня, на стадіоні «Україна» ФК «Карпати» чекає побачити вояків із зони АТО.

Читайте також: Допомога учасникам АТО та їх сім’ям. Куди звертатися у Львові

«Звернутися до «Карпат» із цим проханням – це моя ініціатива, а також прохання та пропозиції від моїх колег – вояків із різних підрозділів, які повернулися до Львівської області із зони АТО. Справа в тому, що багатьом хлопцям важко відійти від війни у психологічному плані, тому їм просто необхідно повернутися до нормального життя. Одним із таких методів можуть стати футбольні матчі за участю «Карпат», тим паче, що багато хлопців є фанатами «зелено-білих», у тому числі і я сам. Тому ми вирішили звернутися до клубу із відповідним проханням», – розповів керуючий справами громадської організації Тарас Маслянка.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!