Учасники веломаршруту на Львівщині подолали 45 км

521 0
Веломандрівка відбулася під гаслом «Крутимо кілометри заради перемоги України».
Умовне фото

Умовне фото

У Яворівському районі на території Івано-Франківської громади відбулася веломандрівка під гаслом «Крутимо кілометри заради перемоги України». Учасники події подолали маршрут від Жовкви до відпочинкового осередку Яворівського національного парку у селі Верещиця та проїхали українською частиною центрального велосипедного маршруту «Розточчя». Його протяжність – майже 45 км. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький

Інші події доби:

Повітряна тривога. Доба в області минула без повітряних тривог. 

Благодійний ярмарок. У Лапаївському ліцеї імені Героя України Георгія Кірпи, що у Львівському районі, школярі й вчителі організували благодійний ярмарок. Зібрали близько 290 тисяч гривень. За ці кошти придбають автомобіль та тепловізор для наших воїнів. 

Проща. Тисячі прочан з різних областей України молились за наших оборонців та перемогу у війні під час щорічної прощі у Грушеві на Дрогобиччині. 

Фестиваль. Колективи Львівщини здобули  нагороду гран-прі Міжнародного фольклорного фестивалю у Албанії.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!