Учениця зі Львова стала призером всеукраїнського конкурсу у професії «Перукар»

9311 0
Ірина Ферцович здобула трете місце у всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Перукар», змагаючись із переможницями обласних конкурсів 24 областей України.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Учениця Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну (МЦПТОХМД м. Львова) Ірина Ферцович посіла трете місце у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Перукар», повідомляє Департамент освіти і науки ЛОДА.

Читайте також: Вчителька з Львівщини стала фіналісткою конкурсу «Учитель року-2021»

У завершальному етапі конкурсу, що відбувся у Кропивницькому, дівчина змагалась із переможницями обласних конкурсів 24 областей України.

«Призове місце посісти надзвичайно приємно. Такі конкурси для мене – це колосальний досвід. Дуже тішить, що матиму за перемогу ще й президентську стипендію», – розповіла Ірина Ферцович.

Горда за переможницю майстер виробничого навчання Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну Тетяна Кшик.

«Пишаюсь своєю ученицею та її майстерністю. Вкотре переконалась, що Львів є на хвилі трендів, на вершині сучасності та європейскості. Одне із призових місце – яскраве тому підтвердження», – каже Тетяна Кшик.

Майстер та учениця мають намір продовжувати брати участь у подібних конкурсах та працювати над постійним підвищенням майстерності.

Сьогодні, окрім того, відбувся конкурс фахової майстерності з професії «Штукатур». Переможець також представлятиме Львівщину у фінальному етапі, що відбудеться 21-23 квітня 2021 року на базі Сумського міжрегіонального вищого професійного училища в режимі онлайн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!