Учора місцеві заблокували пункт пропуску «Устилуг». Нині на кордоні знову черги

3384 0
Як інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України Західний кордон, учора, 23 червня, близько 15:30 год, місцеві мешканці тимчасово заблокували пункт пропуску «Устилуг». Люди вимагали швидшого проходження митного контролю.
фото: studway.com.ua

фото: studway.com.ua

«Однак, після проведення роз'яснювальної роботи, близько 20:15 год рух на пункті пропуску було розблоковано. Зараз він працює у штатному режимі», - повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Сьогодні ж, 24 червня, станом на 8:00 год на кордоні з Польщею утворилась черга із 1360 автомобілів.

Найбільша черга на пукті пропуску «Ягодин». Там доведеться «вистояти» у черзі з 350 автомобілів. А на ПП «Рава-Руська» стоять 250 авто. На пункті пропуску «Краковець» -  200 авто.

Нагадаємо, інформація щодо накопичення транспортних засобів на українсько-польському кордоні стала доступною в онлайні. Відтепер про черги на пунктах пропуску Львівської області можна дізнатись з електронної карти. 

Читайте також: Авто з іноземною реєстрацію, що не встигли перетнути кордон, таки штрафуватимуть

Зазначимо, 16 червня, на кордоні з Польщею утворилась черга із 1 630 автомобілів. В. о. начальника Львівської митниці Володимир Шокало зазначив: «Ситуація склалася через те, що на рівні міністерства фінансів Польщі вирішується питання про ліквідацію митниць і приєднання їх до податкових інспекцій. Польські митники таким чином борються за свої права. Проте, вже 19 червня, ситуацію на кордоні стабілізували. На кордоні черги були відсутні

 Читайте також: На Львівщині пункт пропуску Угринів – Долгобичув залишили пішим ще на півроку

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!