Удари рф по Львову є «кампанією з терору», – Держдеп

3578 0
Удари росії є «чіткими ознаками й свідоцтвами» кампанії їхньої жорстокості та терору.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Ракетні удари росіян по Львову, околицях Києва та по інших містах є продовженням кампанії терору й «мерзенної агресії» путінських сил проти мирного населення в Україні. Про це під час брифінгу у Вашингтоні заявив речник Державного департаменту США Нед Прайс, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

«Факти полягають у тому, що росія не лише вдалася до вторгнення, не лише розв’язала війну, вона розпочала кампанію терору, кампанію жорстокості, кампанію мерзенної агресії проти народу України», – заявив офіційний представник зовнішньополітичного відомства США.

За його словами, ракетні удари по Львову, околицях Києва, або невибіркове знищення цивільної інфраструктури та масові вбивства людей в Маріуполі, Харкові, так само як звірства в Бучі та інших містах є «чіткими ознаками й свідоцтвами» кампанії жорстокості й терору з боку рф.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські окупанти вдарили ракетами по Львову. Вибухи було чутно в різних районах міста. Три удари ворог завдав по об‘єкті військової інфраструктури – це складські приміщення, які не використовуються. Іще один – по станції технічного обслуговування автомобілів. Станом на зараз підрозділи ДСНС повністю загасили пожежі та розбирають завали. Обидва об'єкти повністю знищені. Детальніше читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!