Україна долучиться до світової ініціативи ЮНІСЕФ «Найбільший урок у світі»

1079 0
Заняття планують провести у 100 країнах.

Україна долучиться до світової ініціативи дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Найбільший урок у світі», під час якої будуть говорити про те, як зупинити зміни клімату, викорінити бідність та подолати нерівність і несправедливість.

Читайте також: Замість чипсів і сосисок. Як і чим нагодувати школяра

Як повідомляє молодіжна організація AIESEC в Україні, яка візьме участь у цьому проєкті, «Найбільший урок у світі» – це ініціатива, яка має намір провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей всього світу з глобальними Цілями Сталого Розвитку. Йдеться про 17 глобальних цілей, які затвердили світові лідери у 2015 році, і їх метою є до 2030 року зупинити зміни клімату, викорінити бідність та подолати нерівність і несправедливість. «Кожен з нас може стати частиною досягнення цих цілей, починаючи з найменших мешканців планети – дітей», – зазначають в організації.

Цього року на події говоритимуть про 13-ту ціль сталого розвитку, а саме пом’якшення наслідків змін клімату. Проєкт спрямований на привернення уваги суспільства до світових проблем. В свою чергу амбасадори дізнаються багато корисної інформації та підготуються до проведення уроків для школярів середньої та старшої школи (6-11 класи).

Читайте також: Єдиний інструмент – ти сам(а). Олена Козлова про саморозвиток, ІТ-бізнес та успіх

Подія відбудеться у два етапи:

  • Перший етап – вступна конференція для амбасадорів (17 квітня об 11.00), на якій амбасадори дізнаються все про Цілі Сталого Розвитку та підготуються до проведення уроків. Також протягом проєкту будуть проведені розіграші сертифікатів на навчання за підтримки Creative SMM – курси з Інтернет маркетингу та Лондонської школи англійської мови Львів.
  • Другий етап – проведення «Найбільших у світі уроків» у школах міста та області. Цей етап триватиме протягом тижня (19-23 квітня 2021 року).

У події візмуть участь лауреатка премії «Світло справедливості» Юлія Мельник та представники українських компаній.

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, яка займається студентськими обмінами за кордоном, а також організовує події для розвитку лідерських якостей молоді України.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!