Україна зіграла внічию проти Ірландії у третьому матчі в Ліги Націй

955 0
Україна залишилася лідером у групі після червневих матчів.
Збірна України з футболу/Фото: AP Photo

Збірна України з футболу/Фото: AP Photo

Збірна України з футболу завершила двотижневий матчевий період червня 2022 року. В останньому п'ятому поєдинку Україна у польському Лодзі приймала збірну Ірландії в межах Ліги Націй. Матч закінчився нічиєю. Про це повідомляє Суспільне.

У першому таймі команди не створили багато моментів, але одну зі своїх нагод вдалося реалізувати гостям. На 31-й хвилині центральний захисник Нейтан Коллінз перехопив м'яча у центрі поля, обійшов кількох українців і пробив повз воротаря Дмитра Різника (дебют у офіційному матчі), 0:1.

Читайте також: Збірна України здобула перемогу над Шотландією у матчі за вихід на Чемпіонат світу 

До перерви Україна не відігралася, але змушена була провести одну вимушену заміну — травмувався Руслан Маліновський.

Натомість на початку другого тайму рахунок в матчі українцям вдалося зрівняти. Капітан збірної Андрій Ярмоленко зібрав навколо себе кількох захисників і віддав передачу на дальну штангу, де Артем Довбик забив м'яч у порожні ворота, 1:1.

Додамо, що цього матчу Україна підійшла у статусі лідера своєї групи Ліги Націй — 6 очок за два зіграні матчі. У Ірландії було 3 очки після трьох матчів. Ці команди уже зустрічалися між собою: гру в Дубліні виграла команда Олександра Петракова (1:0). У порівнянні з матчем у Дубліні, Україна зробила одразу сім змін у стартовому складі. Зокрема, повернувся до основи Андрій Ярмоленко, який відновився після хвороби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!