Українки через війну вийдуть на марш матерів у Європі. Як приєднатися

1721 0
Долучитись закликають усіх жінок, які перебувають зараз за кордоном.

18 березня о 12:00 українські жінки, що покинули Україну через війну, вийдуть на центральні вулиці європейських міст на материнський марш. На руках вони нестимуть муляжі закривавлених немовлят. Про це повідомила львівська журналістка Ірина Сало. 

«Так, це виглядатиме страшно. Але саме це росія робить з українськими дітьми сьогодні - вбиває, калічить, грабує та нищить. Виходьте на центральні площі та вулиці столиць Європи! Беріть зі собою друзів та рідних», — говорить Ірина.  

Читайте також: Коли всі ті жінки з дітьми повернуться, вони будуватимуть іншу Україну

Щоб отримати більше інформації, можна звернутись у телеграмі до ініціаторки маршу @dashamalakhova. Також для координації учасниць створили чат. Жінок за кордоном закликають підтримати марш та стати організаторками у містах, де вони зараз перебувають. 

Нагадаємо, що через війну росії в Україні за три тижні загинули 108 дітей., а 120 отримали поранення. Найбільше постраждалих у Київській, Харківській, Донецькій, Чернігівській, Сумській, Херсонській, Миколаївський та Житомирській областях. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!