Українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам, – очільник Міноборони Резніков

1509 0
Ворог почав інтенсивні обстріли наших підпозділів на сході, а також центрів військового управління і аеродромів в інших регіонах.
Фото: wikipedia

Фото: wikipedia

Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до українців та вчергове закликав зберігати спокій. За його словами, ситуація контрольована.

«Ворог почав інтенсивні обстріли наших підпозділів на сході, а також центрів військового управління і аеродромів в інших регіонах. Українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам. Наші військові роблять усе, аби захистити вас і не дати агресору шансу на прорив.

Сьогодні я вчергове звертаюся до вас: зберігайте спокій! За можливості залишайтеся вдома. Ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи треба ваша підтримка. Ваш спокій і впевненість у Збройних силах України наразі найкраща допомога!

Ми оперативно інформуватимемо про ситуацію. Слава Україні!».

Читайте також: «Росія хоче спровокувати українські сили», – пресаташе посольства США в Україні

Нагадаємо, що на всій території України вводять воєнний стан. Небо над Україною закрили. Зокрема, через закриття повітряного простору України всі рейси з/до аеропорту Львів скасували. Про зміни обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін о 4 ранку виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Про це він повідомив у трансляції, яку вів канал «Росія 24». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!