Українська «Мрія» здійнялася у небо в оновленні авіасимулятора Microsoft Flight Simulator

893 0
Відтепер у грі кожен зможе покерувати «Мрією», виконувати місії та підкорювати небесні простори віртуального світу на легендарному літаку.
Фото: ANTONOV Company / Facebook

Фото: ANTONOV Company / Facebook

27 лютого, у річницю знищення російськими окупантами справжньої «Мрії» Microsoft офіційно презентував нове DLC для Microsoft Flight Simulator ― АН-225 «Мрія». Спробувати політ на крилах «Мрії» можна вже на ПК, повідомляє у Facebook ДП «Антонов».

Над проєктом працювали команди Microsoft Flight Simulator спільно з авіабудівним підприємством «Антонов». Також допомагали й представники Міністерства цифрової трансформації України й експерти — інженери та пілоти. Вони допомогли зробити поведінку літака реалістичнішою.

«Відновлення авіалегенди було непростим та тривалим процесом, над яким працювали кілька кваліфікованих команд з усього світу. Багато годин роботи розробки моделі, запис звуку, детальний дизайн – усе для того, щоб кожен зміг максимально реалістично відчути себе у ролі пілота найбільшого у світі літака, почути звук його двигунів, оглянути кабіну і вантажну рампу», — ДП «Антонов».

Додамо, літак коштуватиме $19,99, а всі виручені кошти від продажу доповнення “Mryia add-on” в Microsoft Flight Simulator корпорація направить на спеціальний рахунок для побудови справжнього літака «Антонов».

Фото: ANTONOV Company / Facebook

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!