Українська ППО збила понад 70 ворожих ракет, але є влучання у низку енергооб'єктів

937 0
Зараз понад 7 мільйонів абонентів без світла.

У вівторок, 15 листопада, російські окупаційні війська запустили по Україні близько 100 ракет. З них понад 70 збила протиповітряна оборона України. Унаслідок масованого ракетного удару пошкоджено 15 об’єктів енергетичної інфраструктури України. Зараз понад 7 мільйонів абонентів без світла.

Джерело: заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат

«Ворог випустив по Україні понад 90 ракет. Наші ППО збили 70! Але є влучання – пошкоджено 15 об’єктів енергетичної інфраструктури», – йдеться у повідомленні.

За його словами, через влучання є відключення світла у Києві, Вінницькій, Волинській, Донецькій, Дніпропетровській, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях. 

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в етері телемарафон уточнив, що українські захисники збили 73 із щонайменше 90 ракет, запущених окупантами. Окрім того, росіяни запустили ще 10 ударних дронів-камікадзе типу «Shahed-136/131». Усі безпілотники збили на півдні України.

Нагадаємо, 15 листопада, у Львові та області пролунала серія вибухів. Одну людину поранено внаслідок ракетного обстрілу. 80% міста залишилось без світла. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено подачу тепла, гарячої води також нема. У Львові не курсують трамваї та тролейбуси.

Антоніна Костик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!