Українські біатлоністки завоювали золото в естафеті у Рупольдингу

1824 0
Збірна України з біатлону тріумфувала у жіночій естафеті під час п'ятого етапу Кубка світу у німецькому Рупольдингу. У драматичній гонці українки зуміли втримати першість і стати переможцями.
фото: biatlon.com.ua

фото: biatlon.com.ua

Перші два етапи українські біатлоністки у складі Ірини Варвинець та Юлії Джими пройшли на відмінно, зумівши вибороти півхвилини відставання від найближчих переслідувачок.

Однак на третьому етапі Валентина Семеренко не зуміла закрити одну мішень під час стрільби лежачи і вирушила на штрафне коло, що дало змогу суперницям наздогнати збірну України.

Четвертий етап, де брали участь найсильніші біатлоністки загального заліку, став найбільш драматичним у гонці. За золоту медаль в естафеті боролися капітан збірної України Олена Підгрушна та лідер німецької збірної Лаура Дальмаєр.

На фініші сильнішою виявилася українська біатлоністка, яка розрахувала свої сили і привезла збірній України перше золото в сезоні. Срібло гонки завоювали німецькі біатлоністки, а третіми до фінішу прибули італійки.

Нагадаємо, у попередній естафеті, яка відбувалась під час другого етапу Кубка світу у Хохфільцені, жіноча збірна України завоювала бронзу. Щоправда, тоді замість Ірини Варвинець виступала Ольга Абрамова.

Таким чином після золотої естафети у Рупольдингу українська команда повернулася на друге місце у Кубку націй, поступаючись лише збірній Німеччини.

За матеріалами: facebook.com/olympicua, zaxid.net.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!