Українські бійці звільнили ще чотири населені пункти на Харківщині

849 0
Йдеться про населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак.
Український військовий/Фото: з відкритих джерел

Український військовий/Фото: з відкритих джерел

Збройні Сили України на Харківщині відновили контроль над чотирма населеними пунктами. Йдеться про населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«В результаті злагоджених дій особового складу підрозділів Сил оборони України на Харківщині звільнено населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак»,  йдеться у зведенні. 

Коротко по напрямках: 

  • На Сіверському напрямку росіяни обстріляли з мінометів в прикордонних районах населені пункти Карповичі та Сеньківка Чернігівської області;
  • На Сіверодонецькому напрямку тривають безуспішні спроби встановлення контролю над Рубіжним. Росіяни здійснюють штурмові дії в районах населених пунктів Нижнє, Тошківка, Оріхове Луганської області. Противник намагається закріпитись в районі населеного пункту Олександрівка, здійснює штурмові дії в районі населеного пункту Шандриголове Донецької області;
  • На Донецькому напрямку окупанти здійснювали спробу штурмових дій у напрямках міста Марʼїнка, населених пунктів Камʼянка Ясинуватського району та Новомихайлівка Покровського району;
  • В Маріуполі противник продовжує зосереджувати основні зусилля на блокуванні та знищенні підрозділів в районі заводу «Азовсталь». Вони проводять штурм за підтримки вогню артилерії та танків проводить штурмові дії.

 

Читайте також: На війні загинула захисниця з Львівщини Іванна Заращак

Крім того, за наявною інформацією, підрозділи 138-ї окремої механізованої бригади 6-ї загальновійськової армії західного військового округу через значні втрати на території Харківської області вивели з України в район Білгорода в рф для відновлення. 

Нагадаємо, що російські війська у війні з Україною від 24 лютого втратили 26 тисяч військових. Крім того, 1170 танків та 2808 бойових броньованих машин. Більше про втрати тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!