Українські школярі отримають доступ до освітньої платформи від ЮНІСЕФ

2210 0
Тут будуть книжки, відео, а також підтримка для батьків дітей з особливими освітніми потребами.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У травні українські школярі отримають доступ до глобальної освітньої платформи Learning Passport, яку запускають ЮНІСЕФ та Microsoft. Також до створення платформи долучився Кембриджський університет. Про це повідомляє Міносвіти.

Читайте також: У Міносвіти відповіли на найпоширеніші запитання про ЗНО 2020

Платформу розробили для дистанційної онлайн-освіти дітей біженців та переселенців, але функціонал ресурсу значно розширили, щоб допомогти дітям та молоді на дистанційному навчанні під час карантину, запровадженого через пандемію коронавірусу.

На платформі українські діти знайдуть онлайн-книжки, відео, а батьки дітей з особливими освітніми потребами – додаткову підтримку. Для кожної країни платформа надає онлайн-ресурси навчальної програми та додаткові матеріали рідною мовою. Ці матеріали відібрано експертами, щоб найкращим чином забезпечити потреби учнів та викладачів.

Читайте також: У МОН попередили про завершення навчального року дистанційно

Виконавча директорка ЮНІСЕФ Генрієтта Фор каже, що наслідки цієї пандемії впливають на дітей у всьому світі. За останніми даними ЮНЕСКО, 1,5 млрд учнів та студентів у 190 країнах відчувають на собі наслідки закриття шкіл.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!