Українські військові знищили ще три літаки окупантів

1971 0
Знищили літаки Су-30СМ, Су-34 та Су-25.
Фото: Повітряні сили ЗСУ

Фото: Повітряні сили ЗСУ

Протиповітряна оборона 3 березня знищила ще три літака російських окупантів. Про це повідомили в командуванні Повітряних Сил ЗСУ.  За добу 3 березня ситуація на фронті характеризується відчайдушними боями на всіх напрямках як у небі, так і на землі, пишуть на сторінці. 

«Протиповітряна оборона сьогодні знищила ще три літака російських окупантів. В мінус пішли Су-30СМ, Су-34 та Су-25 російських окупантів. Втрати по вертольотах ворога уточнюються», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Восьмий день російського вторгнення: ворог не досяг суттєвих успіхів

Зазначимо, що упродовж доби 2 березня зенітними ракетними підрозділами Збройних Сил України було знищено 3 літаки та 2 гелікоптери російських окупантів. 

Також додамо, що станом на 00.00 год 3 березня окупаційні війська, що зазнають втрат при просуванні вглиб території України, почали діяти більш підступно. Ворог увів на територію України більшу частину створеного для наступу на Україну угрупування. Зі 117 укомплектованих та споряджених БТГр залишилось не більше шести, які не перебувають на території нашої країни.

Крім того, для здійснення ракетних ударів по об’єктах на нашій території російські загарбники використали майже весь боєзапас ракет комплексу Калібр, що призначався для наступальної операції в Україні. На даний час вони провнюють запаси.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!