Український лоукостер SkyUp планує відкрити 9 маршрутів зі Львова

8186 0
Загалом авіакомпанія отримала дозволи на польоти по 55 маршрутах.
Фото: Еспресо.TV

Фото: Еспресо.TV

Комісія Державіаслужби задовольнила всі заявки авіакомпанії SkyUp на отримання прав на польоти по 55 регулярних та чартерних маршрутах, зокрема на вісім напрямків зі Львова, - повідомляє  Аvianews.com.

Як повідомляється, за результатами засідання комісії 30 травня, новому українському авіаперевізнику нададуть права на польоти по внутрішніх регулярних маршрутах з Києва, Львова та Харкова до Одеси на необмежений період.

Комісія схвалила заявки SkyUp на польоти за міжнародними регулярними маршрутами зі Львова до Барселони і Ларнаки. Крім того, комісія Державіаслужби рекомендувала голові відомства видати права авіакомпанії на вчинення міжнародних чартерних рейсів з Львова в Анталію, Даламан, Бодрум, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват.

З інших міст лоукостер літатиме регулярними рейсами:

  • із Запоріжжя до Барселони;
  • з Одеси до Барселони, Ріміні, Ларнаки;
  • з Києва до Барселони, Ларнаки, Ріміні, Аліканте, Пальма-де-Майорки, Батумі, Бургаса, Варни, Тенеріфе, Тирани;
  • з Харкова до Барселони, Ларнаки, Ріміні і Бургаса.

Міжнародні чартерні рейси виконуватимуться:

  • з Києва в Анталію, Даламан, Бодрум, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват, Тирану, Батумі, Монастір.
  • з Харкова в Анталію, Даламан, Бодрум, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват.
  • з Одеси в Анталію, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват.
  • з Чернівців в Анталію , з Вінниці в Анталью, з Херсона в Анталью, із Запоріжжя в Анталью, Шарм-ель-Шейх і Тіват, обмеживши строк дії прав 27 жовтня 2018 року.

Права будуть видані без обмеження терміну дії.

Нагадаємо, що раніше у травні цього року українська авіакомпанія SkyUp подала заявки до Державної авіаційної служби України на отримання права на низку маршрутів, зокрема внутрішніх з Києва, Харкова та Львова до Одеси.

Читайте також: Які авірейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

ТОВ «Авіакомпанія "Скайап"» зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp! 13 грудня міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що в Україні з’явиться новий авіаперевізник. Згодом в компанії SkyUp розповіли про плани відкрити внутрішні та міжнародні рейси. У січні львівський аеропорт проводив переговори з компанією щодо сполучення із Лісабоном.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!