Політична реклама

Українці купують одяг на розпродажах

1584 0
Щоб придбати верхній одяг, теплі речі або зимове взуття три чверті українців чекають на початок сезону знижок.

Про це свідчать результати інтерактивного опитування, проведеного виданням «Коментарі» спільно з компанією IVOX Ukraine, - пише "Львівський портал".

За даними видання, 76% людей, що взяли участь в опитуванні, планують купівлю теплих речей на період сезонних знижок - з середини грудня до середини січня, а зробити в цей час хоча б одну покупку планують 97% респондентів.

«Розуміючи, що основна причина розпродажів - це бажання продавців позбутися залишків товарів, які без знижок уже не будуть продаватися (так вважають 49% респондентів), значна кількість українців згодна відкласти купівлю на кілька тижнів або навіть місяців, аби придбати бажане зі значною знижкою, - пояснює аналітик IVOX Ukraine Ольга Невінчана.

За результатами дослідження, більше половини опитаних (51,4%) готові відстрочити купівлю техніки та електроніки для дому, 47,6% - мобільників, смартфонів і планшетів, 46,3% - позасезонного взуття, 42,6% - комп’ютерів або ноутбуків, 38,6% - меблів та ін.

Не намагаються заощаджувати українці тільки на дітях. Купівлю одягу або взуття для дітей відкладають в очікуванні сезонних розпродажів лише 14,5% респондентів.

В інтерактивному опитуванні взяли участь 1026 респондентів з різних регіонів України віком від 16 до 59 років, у тому числі 51% чоловіків і 49% жінок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!