Українські студенти можуть отримати стипендію від Університету Кіпру

2206 0
Навчання за програмою розпочнеться у вересні 2020 року.
Фото: christian-money-growth

Фото: christian-money-growth

Університет Кіпру надає можливість отримати стипендії на навчання за програмою для магістрів ділового адміністрування (МВА). Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки України, – йдеться на сайті Osvita.ua.

Навчання за програмою розпочнеться у вересні 2020 року. Стипендії отримають найкращі кандидати за результатами конкурсного відбору.

Кваліфіковані іноземні претенденти мають можливість отримати дві стипендії до 50% від загальної вартості навчання та дві – до 100%. Співбесіду з кандидатами можуть провести через Скайп.

Кандидати повинні мати документ про вищу освіту визнаного закладу вищої освіти з високою академічною успішністю, досвід роботи від 3 років, 2 рекомендації від викладачів та/або роботодавців та документ про знання англійської мови (наприклад, ТОЕFL, ІЕLTS,ІGCSЕ).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!