Українці назвали Путіна головним Викрадачем Різдва — опитування

1133 0
8% назвали Викрадачем Різдва чинного президента США Дональда Трампа.

Більшість українців вважає, що на роль Викрадача Різдва в 2020 році з іноземних лідерів найбільше підходить президент Росії Володимир Путін. Про це повідомляє НВ з посиланням на результати опитування Фонду Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва, проведеного спільно з Київським міжнародним інститутом соціології з 5 до 13 грудня цього року.

На питання «Хто з іноземних лідерів найбільше підходить на роль Викрадача Різдва цього року?» 28% респондентів відповіли «Володимир Путін». 8% назвали Викрадачем Різдва чинного президента США Дональда Трампа, 7% - білоруського диктатора Олександра Лукашенка, 6% - голову фонду Відкрите суспільство Джорджа Сороса, близько 3% - лідера Північної Кореї Кім Чен Ина і главу Китаю Сі Цзіньпіна.

Путіна вважають «головним» Викрадачем Різдва в усіх регіонах України, крім сходу, де перше місце також посіли Джордж Сорос і Дональд Трамп.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!