Політична реклама

Українці вже можуть купити квитки на деякі потяги на Великодні свята

1319 0
Українці можуть купити квитки на Великодні свята на окремі напрямки. Це стало можливо завдяки збільшенню терміну попереднього продажу проїзних документів до 90 діб, - повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

Розпочато продаж квитків на потяги:

№92/91 Львів-Київ,

№106/105 Одеса-Київ,

№79/80 Дніпропетровськ-Київ,

№63/64 Харків-Київ,

№37/38 Донецьк-Київ,

№12/11 Київ-Сімферополь. 

«На сьогоднішній день даною послугою вже скористалось близько 800 осіб. Більша кількість квитків була продана саме на Великодні свята», - розповіла начальник управління Головного пасажирського управління Ніна Кострубіцька. Також вона наголосила на тому, що вартість квитків при продажі за 90 діб не збільшується.

Основною метою впровадження даної послуги є розширення можливостей для пасажирів. «Пасажир має змогу завчасно замовити та придбати квиток завернувшись до залізничних кас чи за допомогою мережі Internet. А залізничники, в свою чергу, матимуть можливість слідкувати за попитом та населеністю поїздів і заздалегідь приймати рішення про призначення додаткових. Це є актуальним особливо на свята, коли значно зростає попит на квитки», - зауважила Ніна Кострубіцька

Варто зазначити, що з 26 січня 2012 року Укрзалізниця збільшила термін попереднього продажу проїзних документів до 90 діб, на поїзди: №92/91 Львів-Київ, №106/105 Одеса-Київ, №79/80 Дніпропетровськ-Київ, №63/64 Харків-Київ, №37/38 Донецьк-Київ, №12/11 Київ-Сімферополь. Ці поїзди курсують щоденно упродовж року.

Попередній продаж проїзних документів на усі інші поїзди у діючому графіку руху здійснюватиметься, як і раніше, за 45 діб до дати відправлення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!