Мешканці Львівщини можуть відслідковувати витрати на ремонт доріг онлайн

1410 0
Відтепер можна контролювати тендери, відслідковувати процес ремонту доріг і реалізацію коштів в усіх областях України.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Українці тепер можуть слідкувати за витратами на ремонт доріг онлайн. Відповідну платформу презентували вчора, 26 березня, в Офісі ефективного регулювання (Better Regulation Delivery Office).

Читайте також: На дорогах Львівщини побільшало радарів TruCam. Локації

Це онлайн-платформа, яка дозволяє відслідковувати реалізацію коштів, які щодня сплачує кожен український автомобіліст. З її допомогою, можна відслідковувати, зокрема:

  • Ремонт доріг у розрізі областей та доріг державного і місцевого значення.
  • Кошти, витрачені на безпеку руху.
  • Тендери, які було оголошено та проведено в областях.
  • Гроші, які фактично були витрачені замовниками.

Читайте також: Які дороги Львівщини відремонтують у 2019 році. Перелік

Портал доступний за посиланням. За словами розробників, переваги ресурсу зможуть відчути не тільки пересічні громадяни, а й бізнес та органи влади. Наприклад, водії матимуть доступ до інформації щодо ремонту доріг. До того ж, із зазначенням, скільки це коштує, хто проводить роботи і хто відповідальний за поточний стан автошляху. Бізнес знатиме про плани щодо будівництва інфраструктури довкола автошляхів, а Мінінфраструктури зможуть повністю контролювати залучені кошти.

Офіс ефективного регулювання (Better Regulation Delivery Office) – незалежний експертно-аналітичний центр, який фінансується Європейським Союзом в рамках проекту FORBIZ та Ініціативи EU4Business.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!