Українців просять не їхати до Єгипту

2223 0
У Єгипті почастішали напади радикальних угруповань на цивільні об'єкти. МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Єгипту.
фото: dt.ua, facebook

фото: dt.ua, facebook

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям не їздити до Єгипту у зв'язку з порушенням режиму безпеки, спричиненого діями радикально налаштованих угруповань.

Повідомляється, що крім нападів на військові об'єкти і держустанови, збільшилася кількість випадків нападів на цивільні об'єкти, зокрема, на магазини і ресторани.

"МЗС наполегливо рекомендує громадянам України, які планують відвідати Єгипет, і громадянам України, які вже перебувають на території цієї країни, без крайньої необхідності не залишати місць проживання, по можливості, уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в акціях протесту і демонстраціях, не здійснювати несанкціоновану фото - і відеозйомку, а також не вступати у суперечки з місцевим населенням", – йдеться в повідомленні на офіційному сайті Міністерства закордонних справ України.

У разі потрапляння в надзвичайні ситуації МЗС рекомендує звертатися в посольство України в Єгипті за цілодобовим телефоном +201000039648 або телефонувати на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України за телефоном+380442381657.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!