Політична реклама

Українців штрафуватимуть за несвоєчасну сплату податку на нерухомість

1829 0
Державна податкова служба попереджає громадян про штрафні санкції за несвоєчасну сплату податку на нерухомість, який введений із 1 січня.

У період з 15 квітня по 1 липня 2013 року громадяни-власники нерухомості, що підлягає оподаткуванню, одержать повідомлення-рішення про суму податку, де будуть зазначені платіжні реквізити, - про це пише видання "Варіанти"

«До 1 липня всі платники податку на нерухомість, що введено з початку цього року, одержать повідомлення про суму податку», –  повідомив директор департаменту оподатковування фізичних осіб Податкової В'ячеслав Бусарєв.

Податок повинен бути сплачений упродовж 60 днів.

Якщо сплата податку затримана на строк до 30 днів штраф становитиме 10% від податкового боргу, а на строк більше 30 днів – 20%.

Громадяни з невисокими доходами зможуть звертатися в Податкову із проханням про розстрочку платежів, при цьому відповідні рішення будуть прийматися податковими органами в індивідуальному порядку.

Громадяни сплачують податок на нерухомість 1 раз на рік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!