Українців, які отримують соціальні виплати, перевірятимуть: деталі

1768 0
З нового року Кабмін почне перевірку громадян, що отримують соціальну допомогу. Перевірка триватиме до липня 2016 року. Про це повідомив міністр соціальної політики України Павло Розенко.

Кабінет міністрів України з січня 2016 року почне перевірку громадян, які отримують соціальну допомогу. «Розпочнемо з початку року. Думаю, що цей процес триватиме щонайменше півроку», – сказав Розенко.

Читайте також: Як отримати допомогу при народженні дитини. Перелік документів

За його словами, перевірка буде здійснюватися стосовно категорій осіб, які отримують пенсії та інші соціальні виплати. «Ми, можливо, зробимо її більш поглибленою, зіставляючи бази даних різних органів, не тільки Мінсоцполітики і Пенсійного фонду. У МВС є пропозиція взяти банківські установи, цим буде займатися Міністерство фінансів, і ми готові їм у цьому допомогти», – додав Розенко.

Джерело: РБК-Україна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!