Політична реклама

Українцям радять утриматися від поїздок на Мальдіви

1630 0
У Міністерстві закордонних справ України українцям рекомендують утриматись від візиту до Мальдівської республіки у зв’язку з нестабільною політичною ситуацією в цій країні.

МЗС рекомендує уважно стежити за офіційною інформацією відомства і світових засобів масової інформації стосовно внутрішньополітичної ситуації на Мальдівах.

"За інформацією Посольства України в Індії (за сумісництвом Мальдівська республіка), після оголошення 7 лютого Президентом Мальдівської Республіки Мохамедом Нашидом про свою відставку, ситуація в країні різко погіршилася, виникли зіткнення між військовими і поліцейськими, в результаті яких щонайменше три людини отримали поранення різного ступеня тяжкості, - розповіли у МЗС України.

Наголошується, що масові демонстрації проходять у столиці країни - місті Мале і не поширюються на острови - місця відпочинку туристів.

"Станом на 18:00 за київським часом 7 лютого, в Посольство України не надходила інформація про постраждалих на території Мальдівської Республіки громадян України", - додали у МЗС.

Водночас відомство рекомендувало громадянам України, які знаходяться на Мальдівах, утриматися від подорожі до столиці країни - м. Мале і підтримувати контакт з Посольством України в Індії (тел.: 00-911126146041, факс: 00-911126146043).

Нагадаємо, раніше урядовці заявили про ризик подорожей у Єгипет.

Джерело: "Корреспондент.net", переклад: "Новинар"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!