Київ

«Укрпошта» відновила розбите російською ракетою відділення у Бородянці

714 0
Тепер мешканці Бородянського, Іванківського, Макарівського та Поліського районів можуть обслуговуватися повною мірою.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

«Укрпошта» відновила роботу поштового відділення в Бородянці. У будівлю поштового сортувального об'єкта у 2022 році влучила російська ракета, будівля згоріла, а на горищі розміщувалися російські снайпери. Про це повідомила пресслужба «Укрпошти».

Зазначається, що поштова інфраструктура відновлена, а за новою адресою поновило роботу відділення 07801. Мешканці Бородянського, Іванківського, Макарівського та Поліського районів можуть обслуговуватися повною мірою. Вже працює 37 стаціонарних та 16 пересувних відділень поштового зв’язку,

«Відновлення поштової інфраструктури району загалом обійшлося поштовому оператору в понад 700 тис. грн без витрат на будівництво приміщення поштового відділення, які були покриті коштом міського бюджету», — йдеться у повідомленні.

До відбудови також долучалися волонтери та небайдужі люди. Вони розбирали завали та прибирали приміщення від сміття. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!