Укрзалізниця додала майже дві тисячі місць у потягах зі Львова після Різдва

1129 0
Місця збільшили через надвисокий попит квитків зі Львова на рейсах 8-9 січня.

5 січня Укрзалізниця додала у продаж понад 1800 квитків зі Львова у найбільших популярних напрямках на післяріздвяний період. Через дуже високий попит купівлі квитків на рейсах 8-9 січня додаткові місця з’явилися завдяки звільненню службових броней. Про це повідомили у пресслужбі УЗ.

Читайте також: Укрзалізниця запустила чат-бт з продаж квитків через Фейсбук

Квитки будуть доступні на сайті booking.uz.gov.ua та в офіційному чат-боті Укрзалізниці, де також можна отримати кешбек 10% при оплаті карткою Visa. Квитки також можна оплатити карткою «єПідтримка» будь-якого банку.

Як повідомили в Укрзалізниці, у новорічно-різдвяний період подрожі залізничним транспортом вже обрали понад мільйон українців. Серед найпопулярніших напрямків – Львів, Харків, Ужгород та Херсон.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця запустила додаткові потяги з Києва до Львова на свята. Також напередодні Нового року почав курсувати двоповерховий електропоїзд з Києва до Львова. 

Також на зимові свята УЗ запустила «Лижний експрес» до Славського та «Буковельський експрес».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!