Укрзалізниця перетворить потяг до Львова на «Джазовий експрес»

1724 0
«Джазовий експрес» вирушатиме зі столиці о 06:50 ранку й прибуває до Львова о 13:45.
Photo by Chris Bair on Unsplash

Photo by Chris Bair on Unsplash

На час фестивалю Leopolis Jazz Fes, який відбудеться у Львові з 24 по 28 червня, Укрзалізниця тимчасово перетворить поїзд Інтерсіті+ № 715 сполученням Київ – Львів на спеціальний «Джазовий експрес». Поїздка супроводжуватиметься джазовими композиціями.

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

Дістатися до Львова в ці дні можна і будь-яким з близько 40 потягів, які прямують і з міст-мільйонників – Одеси, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, і з менших – Бахмута, Бердянська, Рівного, Лисичанська, Кременчука та інших.

«Джазовий експрес» вирушатиме зі столиці о 06:50 ранку й прибуває до Львова о 13:45 год, тому можна встигнути на вечірні концерти.

Читайте також: Стало відомо, хто виступить у Парку культури на Leopolis Jazz Fest

Нагадаємо, з 24 по 28 червня у Львові відбуватиметься Leopolis Jazz Fest. На ньому виступатимуть всесвітньо відомі музиканти, такі як SEAL, Авішай Коен, Кріс Ботті, Камасі Вашингтон, оркестр Jazz at Lincoln Center Orchestra на чолі з Вінтоном Марсалісом, Катрін Віндфельд та інші. 

Десятий ювілейний фестиваль проходитиме у звичному форматі з певними обмеженнями. Організатори фестивалю повідомили, що вхід на подію можливий за наявності ПЛР-тесту з негативним результатом. Для відвідувачів партеру необхідно зробити тест за власний рахунок, який буде дійсний на 72 години. Для фан-зони та пікнікових зон потрібен експрес-тест, який можна зробити безкоштовно, і він буде дійсним на 48 годин. 

На сторінці у Фейсбук також повідомили, що дітям до 12 років можливий вхід без тестування з можливістю безкоштовно потрапити у пікнікову зону. Для дітей до 5 років вхід у партер є безкоштовним. 

За детальнішою інформацією слідкуйте на сайті фестивалю «Leopolis Jazz Fest». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!