Політична реклама

«Укрзалізниця» продовжила продаж квитків до Криму до 1 вересня

1613 0
«Укрзалізниця» продовжила продаж квитків на поїзди, що курсують до АР Крим та зворотно до 1 вересня 2014 року. Попередній продаж квитків буде відкриватися за 30 діб до відправлення поїзда.

Наразі усі охочі можуть придбати квитки до 18 липня 2014 року, тобто за 30 діб до дати відправлення поїзда, повідомили у прес-службі «Укрзалізниці». На наступні дні продаж квитків буде відкриватися поступово.

Вартість квитків на поїзди, що курсують між материковою частиною України та АР Крим і зворотно, не змінюється. Як і раніше, у цьому сполученні діє внутрішньодержавний тариф.

Як повідомляло tvoemisto.tv, на час літніх відпусток у зв'язку з ситуацією, що склалася на сьогодні в Криму, «Укрзалізниця» переорієнтувала маршрути потягів до інших курортних міст. Зокрема, зі Львова призначено потяги № 246/245 Львів – Генічеськ (Херсонська область) та № 256/255 Львів – Херсон.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!