Укрзалізниця призначила додатковий поїзд зі Львова до Херсона

1217 0
Він починає курсувати від сьогодні, 4 серпня.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

Укрзалізниця призначила додатковий поїзд зі Львова до Херсона№ 110/109. Він починає курсувати від сьогодні, 4 серпня.

«Зважаючи на пікову сезонну популярність маршрутів до курортів під час літніх перевезень, Укрзалізниця призначає додатковий поїзд у південному напрямку та збільшує кількість вагонів на рейсах у західному напрямку», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця виставила на продаж приміщення в районі Професорської колонії

Зі Львова поїзд відправлятиметься по парних числах о 16:21 і прибуватиме до Херсона об 11:42. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься по непарних числах о 12:40 і прибуватиме до Львова о 08:38.

Нагадаємо, що пасажирські перевезення відновлюються після карантинних обмежень, і за липень Укрзалізниця перевезла понад три мільйони пасажирів у далекому сполученні. Окрім цього, Укрзалізниця придбає 37 пасажирських вагонів, які пристосовані для перевезення людей в інвалідних візках. Закупівлю зазначених вагонів проведуть за кошти, які вперше цього року були.виділили компанії.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!