Укрзалізниця скасувала низку рейсів на захід України і запланувала додатковий поїзд зі Львова

5085 0
Призначення додаткових поїздів залежатиме від епідеміологічної ситуації в країні.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

«Укрзалізниця» тимчасово скоротила кількість рейсів на захід України через низький попит. Окрім цього, додала до розкладу три додаткові поїзди перед літнім сезоном. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Читайте також: «Укрзалізниця» у 2021-му щомісяця збільшуватиме вартість проїзду

Так, через низький попит на перевезення під час карантину скасували кількість рейсів до Західної України:

  • з 13 квітня – № 29/30 Київ–Ужгород (курсувало 6 вагонів з 9 вагонів, населеність на 11–25 квітня – 2%);
  • з 13 квітня – № 5/6 Ужгород–Херсон, (6 вагонів з 10, населеність з 11 по 25 квітня – менше 1%);
  • з 14 квітня – № 243/244 Київ–Рахів, (11 вагонів з 18, населеність з 11 по 25 квітня – 7%).

 

Водночас УЗ запланувала додаткові рейси перед літнім сезоном перевезень. Їхнє призначення залежатиме від епідеміологічної ситуації в країні. Уже додали до розкладу поїзд № 119/120 Львів – Запоріжжя.

Читайте також: 10 лайфхаків для пасажирів Укрзалізниці

«Укрзалізниця моніторить пасажиропотік на щоденній основі і готова миттєво відновлювати рейси у якості підвищення попиту на вже наявні альтернативні маршрути, а також додавати поїзди до травневих свят та літнього туристичного сезону», – кажуть у компанії.

Нагадаємо, Львівська область за показниками та індикаторами захворюваності з 25 березня перейшла до червоного рівня епіднебезпеки. Укрзалізниця планувала не обмежувати висадку та посадку пасажирів у Львівській області, яку оголосили «червоною» зоною.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!