«Укрзалізниця» тимчасово призупинила продаж квитків онлайн

1180 0
Через можливі черги до кас пасажирів просять прибувати на вокзал заздалегідь.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

«Укрзалізниця» тимчасово призупинила продаж квитків онлайн. Також не працюватиме сервіс онлайн-підтримки та гарячої лінії УЗ. Про це повідомили у пресслужбі компанії станом на 13:29. Наразі сервіси не працюють.

«Через невідкладні технічні роботи тимчасово призупинено продаж електронних квитків на поїзди Укрзалізниці, а також роботу сервісів онлайн-підтримки та гарячої лінії», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця призначила ще низку додаткових потягів зі Львова до Польщі

У компанії перепрошують за незручності та обіцяють невдовзі все відновити. Там також запевняють, що максимум касирів вже готові обслужити людей на вокзалах. Через можливі черги до кас пасажирів просять прибувати на вокзал заздалегідь, адже поїзди відправлятимуться за розкладом.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» відкрила свій склад у Львові для збору та відправки гуманітарної допомоги. Вантажі приймають за адресою: м. Львів, вул. Широка, 2.

 




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!