Укрзалізниця запустила додаткові потяги зі Львова. Перелік

3519 0
У зв’язку з попитом пасажирів на перевезення залізницею Укрзалізниця призначила на жовтень додаткові поїзди та збільшила кількість рейсів цілорічних поїздів між Львовом та іншими містами України.

Поїзд № 86/88-85/87 Львів, Ковель – Новоолексіївка відправлятиметься щоденно зі Львова та Ковеля з 6 по 22 жовтня. Зворотно поїзд курсуватиме щоденно з 7 по 23 жовтня. Поїзд зупинятиметься також у Тернополі, Хмельницькому, Вінниці, Козятині, Знам’янці, Дніпропетровську, Запоріжжі. У складі поїзда курсують плацкартні, купейні та вагони класу люкс, – повідомляється на офіційному сайті Укрзалізниці.

Читайте також: Скільки можна заощадити, купуючи квиток на поїзд в інтернеті?

Також було призначено додаткові потяги.

№ 238/237 Одеса – Львів, відправленням з Одеси 2, 9 жовтня та зворотно 4, 11 жовтня.
№ 249/250 Київ – Чернівці, відправленням з Києва 2 жовтня та зворотно 4 жовтня.
№ 207/207 Київ – Ужгород, відправленням з Києва 2, 9, 16 жовтня та з Ужгорода 4, 11, 18 жовтня.
№ 259/219 Київ – Івано-Франківськ, відправленням з Києва 2, 9, 16 жовтня та зворотно 4, 11, 18 жовтня

Квитки на додаткові поїзди та на додаткові рейси цілорічних поїздів можна придбати в залізничних касах та через онлайн-сервіс Укрзалізниці з резервування та придбання проїзних документів: http://booking.uz.gov.ua

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!