Київ

Уламки збитих російських ракет впали на приватні будинки на Київщині

757 0
Минулося без жертв
Фото: НПУ

Фото: НПУ

В ніч на 29 травня росіяни вчинили чергову масовану атаку на  Київщину з повітря. Сили ППО ЗСУ знищили майже всі цілі, але уламки збитих ракет і БПЛА впали на приватні будинки і об’єкти інфраструктури. Про це повідомив голова поліції Київщини Андрій Небитов.

«Завдяки Силам протиповітряної оборони  практично усі ворожі цілі були знищені. Внаслідок атаки маємо пошкодження житлових будинків  та об’єктів інфраструктури в кількох районах області. Загиблих та потерпілих немає», -  йдеться у повідомленні. 

Також внаслідок нічної атаки ворога в одному з районів області зайнялась будівля дачного кооперативу.

Поліція Київщини продовжує встановлення місць падіння уламків ворожих повітряних об’єктів та фіксує наслідки  нічної атаки. 

Повітряна тривога на Київщині тривала З 00:31 до 5:00.

Нагадаємо, внаслідок російської ракетної атаки на Київ уламками пошкоджено  будинки у Святошинському і Подільському районах.

Загалом, уночі 29 травня, українські захисники знищили 37 крилатих ракет та 28 безпілотників типу Shahed. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!