Унаслідок ДТП на Львівщині постраждали трирічний хлопчик та двоє неповнолітніх

21117 0
Водій автомобіля «Audi А6», 50-річний мешканець Рівненщини, зіткнувся з автомобілем «Fiat Doblò», яким керував 59-річний львів’янин.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

Унаслідок автозіткнення на Львівщині травмувалося п’ятеро людей, а серед них – трирічний хлопчик та двоє неповнолітніх. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 9 січня, о 13.30 на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк» у селі Бабичі Червоноградського району.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, водій автомобіля «Audi А6», 50-річний мешканець Рівненської області, зіткнувся з автомобілем «Fiat Doblò», яким керував 59-річний львів’янин.

Читайте також: На Львівщині трапилася ДТП за участі нелегального перевізника. Є постраждалі

Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водій «Ауді А6» та четверо його пасажирів: 3-річний хлопчик, дівчата віком 14 і 16 років та 45-річна жінка. Усі – жителі Луцька.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!