Київ

Унаслідок нічної атаки на Київщині кількість загиблих зросла до 8, під завалами можуть перебувати ще четверо

738 0
Рятувальники продовжують розбирати завали.

У Ржищеві унаслідок нічної атаки дронів загинули 8 осіб, ще четверо, ймовірно, перебувають під завалами, повідомили в ДСНС.

«Двоє постраждалих знаходяться в стабільно важкому стані. Ще четверо чоловік отримали травми середньої важкості, одна людина проходить амбулаторне лікування. Люди отримали переломи кінцівок, опіки тулуба, рук, ніг, є рвані рани. У всіх травми практично одинакові. У одного пацієнта черепно-мозкова травма», – розповіли в лікарні.
 
Також серед постраждалих одна дитина - хлопчик 15 років.
 
 
Як повідомлялося раніше, на місці події залучено 116 чоловік особового складу та 27 одиниць техніки, з них – 6 одиниць техніки та 19 осіб мобільного рятувального центру швидкого реагування. На місці події працює мобільно-оперативна група. Розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають.
 

Нагадаємо, вночі 22 березня 2023 року ворожі дрони влучили у гуртожитки у Ржищеві в Обухівському районі. Унаслідок влучання зруйновано верхні поверхи будівель, сталося займання. Поліція та екстрені служби евакуювали понад 200 осіб. Понад 20 осіб було доставлено до лікарні. Доля ще 4 людей невідома.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!