Унаслідок важких поранень загинув захисник із Львівщини

6829 0
Захиснику було 33 роки.
Умовне фото

Умовне фото

У Київській міській лікарні №1 від вогнепальних осколкових поранень унаслідок ракетно-артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Хромове Донецької області загинув захисник із Львівщини Олег Грицайчук. Про це повідомила Красненська селищна територіальна громада. 

Захисник підписав контракт у січні цього року та служив старшим солдатом в гранатометному відділенні взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти військової частини. Йому було 33 роки. Він проживав у с. Балучин. 

«Сміливий, щирий, відданий обов’язку. Життя Олега обірвалось 12 травня 2023 року у Київській міській лікарні №1 від вогнепальних осколкових поранень внаслідок ракетно-артилерійського обстрілу з боку військових формувань російської федерації в районі населеного пункту Хромове Донецької області», – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!