Унаслідок зіткенення авто з підводою госпіталізували трьох мешканців Львівщини

3016 0
Водій автомобіля Chevrolet Aveo, 24-річний львів’янин, зіткнувся із гужовим транспортом.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

У Львівському районі внаслідок зіткнення автомобіля та підводи травмовані твоє людей. Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 лютого, близько 18.00, у селі Волиця на Львівщині.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Chevrolet Aveo, 24-річний львів’янин, зіткнувся із гужовим транспортом, яким керував 23-річний місцевий мешканець. Унаслідок ДТП керманич та двоє пасажирів підводи: чоловіки віком 19 і 24 роки, обидва місцеві, – отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

Читайте також: У центрі Львова підвода знесла лавку. Є постраждалі. Оновлено

За фактом слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!