Уночі в Славському згорів готель. Фото

8846 0
Пожежники довго гасили пожежу, бо поблизу не було води.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Сьогодні, 19 лютого, близько півночі ГУ ДСНС Львівщини отримало повідомлення про пожежу в 5-поверховому готелі в Славському на Сколівщині. На час звернення пожежа вже встигла поширитись на велику площу. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Вогонь охопив дах будівлі та швидко поширився перекриттям між четвертим та мансардним поверхом готелю «Терем», адже будівля зведена з дерева.

«Поблизу місця пожежі не було зовнішнього протипожежного водопостачання. Найближче вододжерело розташоване за 2,5 км. Тому потрібно було постійного підвозити воду», – ідеться в повідомленні. 

Фото: ГУ ДСНС Львівщини

Більшість мешканців готелю самостійно вийшли на повітря. Рятувальники допомогли п’ятьом туристам з третього поверху. Пожежу гасили 49 рятувальників та 11 одиниць спецтехніки.

Вогонь локалізували о 04:47, ліквідували пожежу о 06:06. Знищено дах та перекриття між четвертим та мансардним поверхом на площі 1000 кв.м. Внаслідок події ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення загорання встановлюються.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!