Упродовж двох тижнів у Львові безкоштовно обстежуватимуть на цукровий діабет

5132 0
Пункти обстеження працюватимуть у поліклініках міста.
Фото: delta-med

Фото: delta-med

З понеділка, 15 листопада мешканці Львова та області можуть пройти безкоштовне обстеження на визначення рівня цукру в крові. У поліклініках міста працюватимуть пункти обстеження, де лікарі-ендокринологи та сімейні лікарі консультуватимуть всіх охочих. Про це під час брифінгу розповів керівник Львівського обласного ендокринологічного центру Юрій Вендзилович, повідомляє ЛОДА. 

Читайте також: «Для хворих на цукровий діабет важливою є вакцинація». Львівський лікар про небезпеку Covid-19

З його слів, найкраще здавати кров на рівень цукру через дві години після сніданку. Крім того, він зауважив, що у багатьох людей, які перехворіли на коронавірус, рівень цукру в крові, як правило, підіймається.

Безкоштовно обстежитися можна упродовж двох тижнів. Така акція відбувається щорічно. Її метою є інформування мешканців Львова та області про необхідність регулярних обстежень рівня цукру в крові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!