Уряд Австралії запровадив персональні санкції проти нардепа-втікача Козака з Львівщини

1091 0
Окрім нього, під санкції потрапив Ілля Кива, колишній депутат Верховної Ради України.
Фото зі сайту ОПЗЖ

Фото зі сайту ОПЗЖ

Уряд Австралії запровадив нові персональні санкції проти осіб і організацій, причетних до війни в Україні та російської пропаганди. Серед них опинився чинний депутат Тарас Козак з Львівщини, рухоме та нерухоме майно якого нещодавно арештував Личаківський районний суд. Про це повідомляє Ліга.нет.

Окрім Козака, під санкції потрапили:

  • Микола Богдановський, перший заступник начальника Генерального штабу ЗС Росії;
  • Ілля Кива, колишній депутат Верховної Ради 
  • приватна військова компанія Вагнера, яку МЗС Австралії називає «де-факто приватна армія Путіна».
  • Олександр Чупріян, виконувач обов'язків міністра з надзвичайних ситуацій РФ;
  • Сергій Корольов, перший заступник директора ФСБ Росії.

 

Читайте також: Несправжній Козак. Що буде з майном соратника Медведчука у Львові

Австралійський уряд також запроваджує санкції проти мінських підприємств «Мінотор-Сервіс» і ВАТ «КБ Радар», що мають важливе значення для оборонно-промислового комплексу Білорусі. Окремо під санкції потрапили низка російських пропагандистів (Дмитро Кисельов, Сергій Брильов, Олександр Жаров, Михайло Якушев, Михайло Леонтьєв, Олександр Коц, Дмитро Стєшин, Євгеній Поддубний, Олександр Школьнік) та їхні майданчики (Агентство інтернет-досліджень, журнал «Новое восточное обозрение», NewsFront, Geoполитика.ru та інші).

Нагадаємо, що працівники Територіального управління ДБР Львова провели обшуки на об`єктах власності Вітора Медведчука та Тараса Козака, а суд наклав арешт на корпоративні права та рахунки підприємств. Детальніше про те, що належить Козаку та його родичі і чи можуть це конфіскувати на користь держави, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv «Несправжній Козак. Що буде з майном соратника Медведчука у Львові».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!