Уряд дозволив видавати малому бізнесу кредити для покриття оренди та зарплати працівникам

2004 0
У програму пільгового кредитування внесли зміни.
Фото Марії Стахів

Фото Марії Стахів

Кабінет міністрів України дозволив видавати пільгові кредити під 5-7-9% річних для підтримки малого бізнесу, який постраждав від карантину та пандемії коронавірусу. Про це ідеться на сайті уряду.

Читайте також: Першими полетять лоукости. Директорка львівського аеропорту про кризу і найближчі перспективи

Зазначається, що підприємці, які постраждали від карантину, зможуть на час дії карантинних обмежень та три місяці після отримати пільгові кредити з відсотковою ставкою 5-7-9% для покриття витрат, що не залежать від обсягів виробництва. Ідеться про зарплати працівникам, оплату комунальних послуг, оренди, податків тощо.

За такими кредитами діятиме відтермінування платежів терміном до 9 місяців, максимальна сума кредиту становитиме 3 млн грн.

Читайте також: Втрати і шанси. Чи залишиться Львів туристичним містом

Нагадаємо, уряд також видаватиме безвідсоткові кредити бізнесу, який постраждав від коронавірусу, щоб він зміг рефінансувати свої попередні позики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!