Уряд Ізраїлю дозволив в’їзд туристам. Які умови

1020 0
Подорожувати зможуть лише невеликі туристичні групи від 5 до 30 осіб.
Фото: Ufuk Zivana

Фото: Ufuk Zivana

В Ізраїлі з 19 вересня дозволили в’їзд в країну невеликими туристичним групами від 5 до 30 осіб із країн, які віднесені до «зеленої», «жовтої» та «помаранчевої зони» за умови повної вакцинації проти коронавірусу. Про це передає CNN. 

Читайте також: Covid-19 набирає обертів

Проте, для країн, які входять до «червоного» рівня епідемічної небезпеки, в’їзд залишиться закритим. Йдеться про Бразилію, Болгарію, Мексику та Туреччину. 

Для отримання права на в’їзд до Ізраїлю туристи мають пред’явити визнаний ізраїльським МОЗ документ, який підтверджує отримання другої чи третьої дози вакцини від коронавірусу. 

Крім того, по прибуттю до Ізраїю, туристи мусять надати негативний результат ПЛР-тесту, зробленого за 72 години до прибуття до країни, а також пройти повторний тест по прибуттю до аеропорту «Бен-Гуріон» Тель-Авіва. 

В уряді Ізраїлю зазначили, що у травні цього року країна дозволила в’їзд невеликим туристичним групам, однак через розповсюдження штаму «Дельта», змушена була це припинити. 

За той період Ізраїль відвідало більше двох тисяч туристів. Здебільшого, зі Сполучених Штатів Амерки та Європи. 

Читайте також: Італія відкрилася для вакцинованих туристів з України

Нагадаємо, що наприкінці серпня в’їзд для вакцинованих туристів з України без обов’язкової п’ятиденної ізоляції дозволила Італія. 

Від самоізоляції звільняють українців, які мають негативний результат ПЛР-тесту або тесту на антиген і «зелений» сертифікат (Green Pass) європейського зразка про завершення повного курсу вакцинації однією із затверджених Європейським агентством з лікарських засобів вакциною (Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!