Уряд розглядає два варіанти впровадження повного локдауну в Україні. Орієнтовні дати

4140 0
Остаточного рішення станом на 27 листопада немає.
Фото: freepik

Фото: freepik

Рішення про запровадження повного локдауну в Україні ще не ухвалили, однак обговорюють кілька варіантів дат. Про це повідомляє УП з посиланням на своїх співрозмовників в уряді та Офісі президента.

Перший варіант ­– з 25 грудня по 17 січня. Ці дати проговорювали з міськими головами і губернаторами приблизно тиждень тому. Оскільки цифри захворюваності на коронавірус щодня змінюються, карантин можуть посилити і раніше.

Читайте також: Аваков пропонує на 3-4 тижні ввести в україні повний локдаун

Інший варіант, який звучить у владних коридорах, – з 7 до 20 грудня. Однак усі джерела УП сходяться на тому, що остаточного рішення станом на 27 листопада немає.

«Це одна з версій. На уряді це не обговорювалося, тому це наразі лише чутки», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Офісі президента кажуть, що перші результати карантину вихідного дня, впровадженого 13 листопада, будуть помітні за тиждень – тоді й стане зрозуміло, чи потрібен Україні повний локдаун.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!