Політична реклама

Усі знижки та акції Львова - відтепер на порталі "Твоє місто"

1315 0
Відтепер «Твоє місто» - це не лише портал споживчих новин та каталог підприємств Львова, а й ресурс, що міститиме інформацію про більшість знижок, розпродажів та спеціальних пропозицій у місті. Із 7-го лютого адміністрація порталу вводить нову послугу та розділ - «АКЦІЇ».

Зайшовши на сторінку «АКЦІЇ», Ви зможете дізнаватись про усі святкові пропозиції, знижки, розпродажі чи спеціальні акції, що відбуваються у Львові. 

Додавати інформацію про акції чи спеціальні пропозиції можуть представники усіх компаній, які є учасниками каталогу медіа-порталу «Твоє місто». Послуга є безкоштовною та можлива для однієї установи не частіше ніж один раз на 7 днів.

Додати пропозицію від свого підприємства можна через бізнес-акаунт користувача нашого порталу. Інформація про акцію повинна обов'язково містити опис конкретної пропозиції/акції,терміни її проведення та деталі (місце, контакти). Текст автоматично з’являтиметься на сторінці «Акції» та на головній сторінці порталу, що дасть змогу оперативно дізнаватись про усе цікаве споживачам у Львові.

Детальніше про акцію можна дізнатися за тел. (032) 244-59-44

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!