УЄФА буде «розводити» команди Білорусі і України на єврокубках

979 0
Глядачі не повинні бути присутніми на матчах, у яких команди з Білорусі виступають як господарі.
Фото: УЄФА

Фото: УЄФА

Виконавчий комітет УЄФА ухвалив рішення не допустити, щоб команди з Білорусі та України грали одна з одною в будь-яких майбутніх турнірах УЄФА, повідомляє Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Читайте також: Легенда футболу підтримав паб у Львові, що перетворився на волонтерський центр

Це рішення «негайно набуло чинності» і буде чинним до подальшого повідомлення.

3 березня 2022 року виконавчий комітет УЄФА вже вирішив, що оскільки вторгнення російської армії на територію України відбулося за сприяння доступу з сусідньої території Білорусі, матчі турнірів УЄФА не повинні проводитися на території Білорусі до подальшого повідомлення.

Крім того, глядачі не повинні бути присутніми на матчах, у яких команди з Білорусі виступають як господарі.

Зазначимо, що українські та російські команди УЄФА почали «розводити» у своїх турнірах ще 2014 року. Ця заборона зберігатиметься й надалі.

Нагадаємо, що колишній тренер збірної України Андрій Шевченко закликав світ допомогти Україні і українцям протистояти російському окупанту в цій війні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!