Уже цієї суботи «Карпати» зіграють проти «Мункача»

1041 0
Вболівальників запрошують прийти на стадіон та підтримати улюблену команду у важливому поєдинку.

Уже цієї суботи, 23-го жовтня, львівські «Карпати» зіграють заключний матч першого кола. До Львова на стадіон «Україна» завітає закарпатський «Мункач», який представляє Мукачево. Гра розпочнеться о 17:00.

До суботнього поєдинку «леви» підходять з 8-матчевою переможною серією і посідають друге місце в турнірній таблиці.

«Мункач» у попередньому турі вдома поступився вишгородському «Діназу» (1:3) і перебуває на шостій сходинці. Слід відзначити, що мукачівську команду тренує львів’янин Віталій Шумський.

Запрошуємо вболівальників прийти на стадіон та підтримати «Карпати» у важливому поєдинку.

У ФК «Карпати» нагадують, що квитки на цей матч можна придбати на офіційному сайті клубу, на сайті gastroli.ua, а також у мережі кас gastroli.ua у Львові. Ціна перепусток – 30 і 50 грн.

Для учасників бойових дій вхід на домашні матчі львівських «Карпат» безкоштовний. Для цього достатньо пред’явити відповідне посвідчення на вході.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!