В авіакатастрофі у Броварах загинув пілот із Львівщини

7449 0
Костянтин Коваленко був пілотом авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах.
фото: новокалинівська територіальна громада

фото: новокалинівська територіальна громада

Під час авіакатастрофи у Броварах, що на Київщині, загинув пілот з Львівщини. Костянтин Коваленко був пілотом авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах. Про це повідомили у Новокалинівській територіальній громаді.

«Новокалинівська міська рада глибоко сумує та висловлює щирі співчуття родині загиблого з приводу трагічної загибелі мешканця міста Новий Калинів Костянтина Коваленка, пілота авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах. Нехай добрий, світлий спомин про покійного назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував», – йдеться в повідомленні міськради.

Читайте також: Генпрокуратура розглядає всі можливі версії аварії гвинтокрила з керівництвом МВС

Нагадаємо, уранці 18 січня у Броварах поблизу дитячого садка впав гвинтокрил. Служба безпеки розпочала провадження через падіння гелікоптера, серед основних версій – порушення правил польоту, технічна несправність і умисні дії. Перед цим стали відомі імені загиблих пілотів та пасажирів гелікоптера.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!