«В гості до ведмедів». Львів’ян кличуть на благодійний забіг для допомоги ведмежому притулку

1325 0
Отримані з забігу кошти стануть благодійним внеском для притулку «Домажир».
Фото: Катерина Хорощак

Фото: Катерина Хорощак

Неподалік Львова, на території ведмежого притулку «Домажир» відбудеться благодійний забіг, куди кличуть усіх охочих допомогти тваринам та активно провести час на дистанції, яка проходитиме сосновим лісом. 

Діяльністю притулку є реабілітація ведмедів після насильницького поводження з ними. Станом на сьогодні в притулку 28 ведмедів,чотири з яких зовсім маленькі. 

Забіг відбудеться у суботу, 24 липня, на дистанції сосновим лісом і розмірі 16 км. Максимальна кількість учасників – 150, а вартість складає 490 гривень. За додаткову оплату є можливість організувати трансфери зі Львова та назад. 

Стартове містечко буде розташоване біля входу у притулок, на території для учасників будуть забезпечені камери схову, вбиральні, вода та харчування у містечку і на дистанціях, а також фото з дистанцій. 

Читайте також: У притулку «Домажир» біля Львова поселилося 5-місячне ведмежатко 

Кожен, хто завершить дистанцію згідно вказаних часових лімітів, отримає медаль фінішера. Поруч з стартовим містечком є діюче кафе з альтанками та мангалом. Для усіх учасників буде діяти знижка 50% для входу на територію притулку.

Читайте також: У «Домажирі» поселилось грайливе тріо ведмежат. Екскурсія притулком 

Крім того, для учасників можливі знижки у розмірі 30% для людей віком від 60 років, та учасників бойових дій в зоні АТО. Знижка 20% надається учасникам бігової спільноти Ліга Доброго Бігу, а 10% – для бігових клубів та організацій. 

Графік проведення заходу:

07:00 – 13:00 робота стартового містечка;
07:00 – 08:30 – реєстрація та видача стартових пакетів;
07:00 – 08:30 – робота камер схову;
08:30 – брифінг;
08:45 – розминка;
09:00 – старт дистанцій;
10:20 - 10:50 дитячі забіги;
11:00 – нагородження переможців;
12:00 – закриття заходу.

Детальніше з заходом можна ознайомитися за посиланням

Довідково

Об’єднання «Ліга Доброго Бігу» – спільнота бігунів, яка вкладає гроші у добрі справи, організовуючи благодійні бігові заходи. Зокрема, цього року вони реалізували проєкт і виділили кошти у розмірі 21 тисячі гривень на будівництво вольєру для чорнобурок в Домівці врятованих тварин у Львові. Також  виділили 21 тисячу гривень на закупівлю контейнерів для проєкту «Зелена коробка».

Софія Шавранська

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!